MIS DE NACHT VAN JABBEKE XLCUSIVE 2018 NIET
De Nacht van Jabbeke Xclusive is reeds jaren het gratis festival voor alle inwoners van Jabbeke de laatste zaterdag van augustus. Geniet van exclusieve live-optredens in een volledig ingekleed Vrijetijdscentrum, waarbij de avond wordt opgewarmd door onze house dj. Naast stijlvolle dranken en klasse snacks, kun je genieten van een afterparty waar iedereen nog maanden zal van spreken. Mis dit evenement dus niet!!

OPTREDENS


U2 BE (20U)


U2be - The Belgian U2 Experience is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. Een must see voor iedere U2-fan! U2be is ontstaan in 2016, nadat eerder dat jaar CU2PLAY The Belgian Tribute to Coldplay & U2 frontman Sander Deroo om het leven kwam bij een arbeidsongeval. De band bouwde sinds 2011 een stevige reputatie op als tribute band met optredens over heel Vlaanderen, Wallonië en Nederland. Na dit tragische verlies beslisten de bandleden om samen te blijven muziek maken en enkel verder te gaan met de U2-tribute en onder een andere naam te werken: U2be. Een nieuw project en een korte en krachtige verwijzing naar U2 en België.

GET READY (22U)


Waarom? Omdat het ook eens fout mag zijn! Zo fout dat 'Diep' de absolute nummer 1 in de Foute 128 was. De groep, die in 1995 werd opgericht, was in de jaren '90 Vlaanderens populairste boyband. Jimmy, Glenn , Koen en J.M. scoorden vanaf hun eerste single 'Diep' de ene hit na de andere. De jongens lieten over gans Vlaanderen duizenden meisjesharten sneller slaan en hadden een fanclub die op het hoogtepunt meer dan 15000 leden telde.Hun singles en full-cd's werden erg gesmaakt, awards en gouden en platina platen werden massaal binnen gehaald en dat ze een serieuze popgroep waren bleek nog maar eens te meer toen Vlaanderens' trots Will Tura hen vroeg om samen met hem een nummer te brengen in Vorst Nationaal. Zelfs Michael Jackson deed beroep op Get Ready! om het voorprogramma te verzorgen van zijn eigen concert in Oostende. Ze zijn helemaal terug met een nieuwe cd 'Therapy'.

2 FABIOLA (23U)


Ze behoeven al lang geen introductie meer. 2 Fabiola staat immers garant voor een 'tent' in vuur en vlam. Menig mens, jong en oud, heeft al gedanst op de opzwepende beats van hun nummers. Play that song, Freak Out, Lift me Up, Magic Flight, She's after my Piano en House of Doom zijn maar enkele van de kaskrakers die Pat Krimson uit zijn keyboard tovert. Een optreden om niet te missen!

SOULBROTHERS (0U30)


Soulbrothers, dat zijn drie geboren entertainers. Drie muzikanten van de bovenste plank. Charles Van Domburg (Magical Flying Thunderbirds), Wim Soutaer en Vincent Goeminne (Dinky Toys) doen met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie elk podium daveren. Straffe muzikanten die zich aan alle genres wagen, maar vooral professionele humoristen. Deze opzwepende powermix zorgt keer op keer voor party, plezier, een ongelofelijke ervaring en véél muziek. In 2017 vieren Soulbrothers hun 7de verjaardag. Dat betekent nòg meer muziek, nòg meer ambiance, nòg meer power, nòg meer plezier. Be ready!

AFTERPARTY
(laatst gewijzigd:15-8-2018)
Nieuws /