ACADEMIE-ATELIERS IN HOF TER STRAETEN EN VRIJETIJDSCENTRUM
Vanaf september 2018 start de gemeente Jabbeke in samenwerking met de Academie Brugge DKO twee Academie-Ateliers voor de kinderen van het eerste tot en met het derde leerjaar (6 tot en met 8 jaar). De Academie-Ateliers gaan enerzijds door op vrijdagnamiddag in het Vrijetijdscentrum en op woensdagnamiddag in het SPC Hof ter Straeten.

ACADEMIE-ATELIER JABBEKE - ANIMATIEFILM


Heb je er altijd van gedroomd om zelf animatiefilms te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze richting leer le verschillende animatietechnieken zoals stop-motion, plasticine-animatie, poppenanimatie, getekende animatie, papiersnitanimatie, noem maar op. Je leert zelf met de computer werken om je tekenfilmpjes beeld per beeld te kunnen opnemen. Tijd om je fantasiewereld leven in te blazen. Inschrijven kan van 5 juni tot 30 september. Het Atelier is er voor kinderen van 6 tot 8 jaar (1ste-3de leerjaar).

ACADEMIE-ATELIER VARSENARE - BEELDATELIER


Tekenen, schilderen, boetseren,... Je gaat aan de slag met kleur, lijn, vorm, materialen en je eigen creativiteit en fantasie. Daarbij zijn de enthousiaste en gedreven leerkrachten jouw gids. Je leert jezelf beeldend uit te drukken in een eigen beeldtaal. Ook ontmoet je kunstenaars, technieken en diverse beeldende elementen. Op een speelse manier leer je kijken naar en genieten van kunst, waardoor le zelf je grenzen verlegt. Inschrijven kan van 5 juni tot 30 september. Het Atelier is er voor kinderen van 6 tot 8 jaar (1ste-3de leerjaar).

INSCHRIJVEN EN VERDERE INFORMATIE


Je kan inschrijven van 5 juni tot en met 30 september via het secretariaat van Academie Brugge DKO of via de website www.academiebruggedko.be. Verdere informatie kan ook verkregen worden in onze bibliotheken. De ateliers lopen voor een gans schooljaar.(laatst gewijzigd:11-6-2018)
Nieuws /