OPENING PETANQUEVELDEN EN PANNATERREINEN VRIJETIJDSCENTRUM
Op vrijdag 11 mei werden aan het Vrijetijdscentrum de petanquevelden en het pannavoetbalterrein officieel in gebruik genomen.

Door een steeds toenemende vraag van de verschillende Jabbeekse verenigingen (onder meer Neos Jabbeke, Vlaamse Actieve Senioren Jabbeke, enz..) om aanvullende petanqueterreinen te voorzien, werd het idee geopperd om aan het Vrijetijdscentrum Jabbeke zes bijkomende terreinen te realiseren. In het verleden moest men immers steevast afzakken naar de zeven petanqueterreinen aan het Sport- en Cultuurcomplex te Varsenare.

Niettegenstaande dat petanque meer een zomersport is, is het een ideale aanvulling op de boltra, gelegen is in het Vrijetijdscentrum Jabbeke. In de winterperiode wordt deze trabolpiste dagelijks gebruikt.

De petanqueterreinen zijn er echter niet alleen voor de verenigingen maar kunnen ook individueel of in gezinsverband bespeeld worden.

Nieuw in het aanbod zijn de mobiele pannavoetbalterreinen. De gemeente Jabbeke inves-teerde in twee mobiele pannavoetbalterreinen, die werden opgesteld aan het Vrijetijdscentrum Jabbeke en aan het Sport- en Cultuurcomplex Hof ter Straeten te Varsenare.

Pannavoetbal is de nieuwe trend op het gebied van straatvoetbal en kan door jong en oud gebruikt worden. Vanaf heden speel je nu dus ook in je eigen gemeente. De mobiele pannavoetbalterreinen staan klaar voor jullie spectaculaire moves!

De petanque- en pannavoetbalterreinen worden door het gemeentebestuur gratis ter beschikking gesteld. Een gebruiksvoorbehoud kan aangevraagd worden via de gemeentelijke sportdienst van Jabbeke, ofwel telefonisch via 050/81 02 06 ofwel via mail sportdienst@jabbeke.(laatst gewijzigd:14-5-2018)
Nieuws /