WANDELTOCHTEN 10,000 STAPPENCLASH GROOT SUCCES
Op woensdag 2 mei vond onze 3de wandeltocht plaats te Zerkegem als voorbereiding op de ‘Vlaamse 10.000-stappenclash’. Dit is dé stappencompetitie tussen alle Vlaamse en Brusselse gemeenten en steden. En gemeente Jabbeke doet mee!

Op woensdag 18 april hadden we 40 deelnemers, verleden week 51 wandelaars en gisteren ondanks het slecht weer 33 deelnemers. Onder de deelnemers was ook een delegatie van Heem Licht en Liefde uit Varsenare afgezakt.

Van 1 mei tot en met 31 mei 2018 nemen wij het al stappend op tegen de inwoners van meer dan 150 Vlaamse gemeenten en steden. Alle deelnemende steden en gemeenten worden naargelang het aantal inwoners ingedeeld in een categorie. Op deze manier maakt iedereen een eerlijke kans, zowel de kleine gemeenten met minder inwoners als de grote steden.

Stap jij onze gemeente JABBEKE mee naar de overwinning? Registreer je dan gratis op www.10000stappen.be en sluit aan bij de groep van onze gemeente. We staan geregistreerd onder Jabbeke. Op de website of via de app van 10.000 stappen kan je online een stappendagboek bijhouden. Geef dagelijks je aantal stappen in en volg de route en tussenstand op de wereldkaart. Je kan live volgen welke gemeente of stad aan de leiding staat.

De vertrekplaatsen voor de volgende woensdagen - aanvang 19 uur:
  • woensdag 9 mei: inkom Swaenenburg
  • woensdag 16 mei: inkom zaal de Schelpe
  • woensdag 23 mei: inkom Vrijetijdscentrum Jabbeke
  • woensdag 30 mei: domein Beisbroek aan de Sterrenwacht


(laatst gewijzigd:4-5-2018)
Nieuws /