PERIODISCHE AFSLUITING POPSTAELSTRAAT EN KRUISPUNT LEGEWEG
In functie van de werken ten behoeve de verkaveling Varsenare Noord willen we u graag op de hoogte brengen van de volgende fase, namelijk het afsluiten van de Popstaelstraat inclusief kruispunt Popstaelstraat-Legeweg in functie van de aan te leggen nutsleidingen en heraanleg bovenbouw.

Periode van de onderbreking


De periode van afsluiting is gestart op maandag 9 april en het voorziene einde is gepland op 31 augustus 2018. Op 21 april 2018 zal het kruispunt eenmalig worden opengesteld ten behoeve van een wielerwedstrijd.

Gevolgen voor het verkeer


Gedurende de voorziene periode van onderbreking is er geen doorgaand verkeer mogelijk in het gedeelte van de Legeweg tussen de kruispunten met de Westernieuwweg en de Popstaelstraat. Er is een volledige onderbreking ter hoogte van het kruispunt van de Legeweg met de Popstaelstraat. Ook een gedeelte van de Popstaelstraat is niet toegankelijk voor het verkeer.

Op het plan onderaan wordt de werfzone, die niet toegankelijk is voor het verkeer, met een rode lijn aangeduid. Daarnaast wordt ook de omleiding met blauwe peilen aangeduid.

Hebt u vragen?


Neem dan contact op met de projectverantwoordelijke van de verkaveling Varsenare Noord, dhr. Bart Demey - 050/81.01.20 - bart.demey@jabbeke.be.

We danken u voor uw begrip voor de hinder die deze noodzakelijke en nuttige werken met zich meebrengen. We zijn er ons van bewust dat dit extra inspanningen vraagt van iedereen.(laatst gewijzigd:17-4-2018)
Nieuws /