SPORTLAUREATEN 2017 EN SPORTRAAD GEVIERD IN VRIJETIJDSCENTRUM
Op vrijdag 23 maart 2018 werden in het Vrijetijdscentrum Jabbeke in een nokvolle theaterzaal naar jaarlijkse traditie de Sportlaureaten 2017 gehuldigd. Tijdens de viering werd ook aandacht gegeven aan het 40-jarig bestaan van sportraad die opgericht werd op 9 oktober 1978. Hiervoor werden panelgesprekken gevoerd met ex-schepenen, voorzitters en leden van de sportraad. De sporters die Jabbeke de laatste decennia Jabbeke in de kijker gezet hebben waren ook present. #SPORTERSBELEVENMEER

Dansplatoo KAVVV Fedes vzw zorgden voor de dansoptredens tussen de verschillende nominaties.

Sportman 2017 werd Verstraete Stanley met Raes Maarten, Brouckaert Dieter, De Wispelaere Thomas en Carrein Pieter als genomineerden. Als sportvrouw 2017 kwam Degrendele Nicky opnieuw als winnaar uit de bus. Genomineerde was Dewulf Celien.

De trofee van Sportploeg van 2017 werd dit jaar gewonnen door KSV Jabbeke en genomineerden waren TC Ter Straeten Heren 35.2, TC Logan Heren 35.2, Krachtbal Atlas Varsenare Heren en Dames en Krachtbal Jabbeke Heren.

Bavo Vanderispaillie werd opnieuw gelauwerd in de trofee anders validen 2017, genomineerde was Depree Arne en Vandenbroucke Wim werd Sportveteraan 2017 en genomineerden waren Decomble Tilly en Declerck Gino.

In de categorie Jeugdtrofee Jongens van 2017 ging Christiaens Thimi met de hoofdprijs aan de haal. Genomineerden waren Malfait Dwight en Lauryssen Yorben. Bij de meisjes ging de trofee naar Vandamme Julie.

Als Jeugdploeg van 2017 namen de cadetten Krachtbal Jabbeke Jongens de prijs mee naar huis. Genomineerde waren de cadetten meisje en miniemen meisjes van Krachtbal Jabbeke.

De trofee van Niet-Jabbekenaar van 2017 ging richting Daveloose Margaux met als genomineerde Inghelbrecht Els, Bertrandt Stacy, Renders Willem en Louagie Wout.(laatst gewijzigd:29-3-2018)
Nieuws /