VACATURE TECHNISCH ASSISTENT GROENDIENST
De gemeente Jabbeke stelt de vacatures 'Technisch assistent groendienst' open.

VACATURE TECHNISCH ASSISTENT GROENDIENST


Het lokaal bestuur Jabbeke zoekt dynamische en gedreven medewerkers voor de groendienst, voor indiensttreding op korte termijn en voor de aanleg van een werfreserve.

Als technisch assistent groen sta je in voor het onderhoud en beheer van de groenzones in de gemeente. Zo werk je mee aan de realisatie van een aangename en nette leefomgeving voor de inwoners van Jabbeke. Op vraag van de dienstverantwoordelijke word je ingeschakeld in andere vakgebieden.

Wie zoeken wij?


Je bent opgeleid als groenarbeider of hebt ervaring in het groenonderhoud, je hebt een goede kennis inzake werktechnieken, materialen en producten en bent een gemotiveerde en betrouwbare teamspeler. Je gaat efficiënt en gestructureerd te werk, respecteert procedures en veiligheidsvoorschriften en zet veiligheid altijd voorop.

Je bent fysiek sterk en houdt van werken in de buitenlucht en onder verschillende weersomstandigheden.

Kennis van het Nederlands is vereist. Je begrijpt de instructies en kunt communiceren met je collega’s. Je kunt inwoners met vragen of klachten vriendelijk en correct te woord staan.

Je bent bereid sporadisch bij te springen buiten het normale uurrooster of in het weekend, bijvoorbeeld voor evenementen of bij uitvaarten.

Je hebt een rijbewijs B.

Wat bieden bij?


  • Een voltijdse aanstelling (38u) als technisch assistent.
  • Verloning in de salarisschaal D1-D3.
  • Contract van onbepaalde duur.
  • Er is een aanwerving gepland op korte termijn. Daarnaast wordt een wervingsreserve aangelegd van 1 jaar onder meer met het oog op pensioneringen in 2022.

INTERESSE?


Bezorg dan uiterlijk tegen 31 oktober 2021 je sollicitatiebrief met cv, uittreksel strafregister en kopie rijbewijs aan het college van burgemeester en schepenen, Dorpsstraat 3, 8490 Jabbeke of via e-mail aan gemeentehuis@jabbeke.be. <.p>

De selectieproeven zijn gepland op 16 november 2021. De proeven bestaan uit een praktisch gedeelte (voormiddag) en een gesprek met de jury (namiddag).

MEER INFORMATIE


Raadpleeg de infobrochure hier of contacteer de personeelsdienst via 050/81 01 52 of personeelsdienst@jabbeke.be.(laatst gewijzigd:8/10/2021)
Nieuws /