INDIENEN KANDIDATUREN SPORTLAUREATEN 2017
Ken je iemand in je club of heb je zelf gedurende 2017 speciale sportprijzen behaald, ben je met sport bezig op gewestelijk, Provinciaal, Vlaams, nationaal of op internationaal niveau, inwoner van Jabbeke, al dan niet aangesloten bij een sportclub van Jabbeke, minimum 15 jaar trainer bij een Jabbeekse sportvereniging, heb je een trainerscursus behaald, ben je al 25 jaar of meer bezig op je zolderkamertje je sportvereniging op één of andere manier draaiend te houden? Dan kan je niet anders dan je kandidatuur voor de laureatie voor het jaar 2017 aanvragen/indienen bij de sportdienst van Jabbeke.

De sportraad van Jabbeke volgt deze kandidaturen op, neemt informatie waar nodig en nodig je uit op vrijdag 23 maart 2018 om in VCJ JABBEKE, samen met uw familie, vriendenkring, supportersclub en … om de nominaties en de uiteindelijke selectie van de sportman, sportvrouw, sportploeg, zowel voor volwassenen als voor jeugd (-18 jaar) en senioren (+40 jaar), trofee voor andersvaliden, te leren kennen. Een trofee wordt ook voorzien voor de beste sporter die geen inwoner is van de gemeente Jabbeke, maar wel aangesloten is bij een Jabbeekse vereniging. Minimale prestatie om in aanmerking te komen is het behalen van een Belgische titel of Vlaamse titel.

Dit jaar willen we ook terug de trainers die minimum 15 jaar actief zijn of waren bij één of meerdere Jabbeekse sportverenigingen in de bloementjes zetten.

Ook hadden we graag alle trainers die in het jaar 2017 een trainerscursus vanaf initiator met glans afgelegd hebben ook belonen met een aandenken.

Op dezelfde vieren we tevens het 40 jarig bestaan van de sportraad.

Inschrijven kan tot 10 januari 2018 via het aanvraagformulier op de gemeentelijke website of zie bijlage.

Graag hadden we zoveel mogelijk liefst filmmateriaal en foto’s ontvangen van de laureaten om onze avond zo attractief mogelijk te maken.(laatst gewijzigd:12-12-2017)
Nieuws /