VACATURES WOONBEGELEIDER EN WOONBEHEERDER
SVK Woondienst JOGI is op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Stuur je sollicitatiebrief, samen met je curriculum vitae en een kopie van je diploma naar SVK Woondienst JOGI, t.a.v. de examenjury, Stationsstraat 1, 8480 Ichtegem of mail naar karen.vandenbussche@woonpuntinfo.be.

VACATURE WONINGBEHEERDER - VOLTIJDS


TAAKOMSCHRIJVING

De woningbeheerder is verantwoordelijk voor het beheer van het patrimonium van Woondienst JOGI. Dit houdt volgende taken in: opvolging van uitvoering onderhoud en herstellingen op vraag van de coördinator, afstemming met onderhoudsfirma, opname huurschade en plaatsbeschrijving bij huurderswissels, nutsvoorzieningen behandelen, kortom de woningbeheerder is het aanspreekpunt voor het technische domein binnen het sociaal verhuurkantoor.

Hij moet zelfstandig kunnen werken en een pakket administratieve taken kunnen opnemen. De woningbeheerder neemt deel aan de teamvergadering. Voor de goede opvolging is nauwe samenwerking en vlotte communicatie met de coördinator, woonbegeleiders en administratief medewerkers noodzakelijk.

De woningbeheerder heeft interesse en/of ervaring met de doelgroep van het SVK en kennis van de huisvestingsproblematiek. Ervaring in de huur-, vastgoed- of sociale sector is een pluspunt.

Volledig vacaturebericht woningbeheerder

VACATURE WOONBEGELEIDER - VOLTIJDS


TAAKOMSCHRIJVING

De woonbegeleider is verantwoordelijk voor de begeleiding van de huurders van het sociaal verhuurkantoor. Dit houdt volgende taken in: het opvolgen en begeleiden van de huurders via huisbezoeken, opvolggesprekken, overleg met externe diensten, het in goede banen leiden van samenlevingsproblematieken en indien nodig gepast doorverwijzen.

De woonbegeleider is een eerstelijnswerker met interesse voor en kennis van huurwetgeving, oog voor woningonderhoud en hij haalt voldoening uit het samen een traject gaan met mensen. Ook dient hij inzicht te hebben in woon- en kansarmoedeproblematiek. Voeling met doelgroep asielzoekers/vluchtelingen en interesse in werken met vreemde culturen is aangewezen.

Hij moet zelfstandig kunnen werken en een pakket administratieve taken kunnen opnemen. De woonbegeleider neemt deel aan de teamvergadering. Voor de goede opvolging is nauwe samenwerking en vlotte communicatie met de coördinator, huurbegeleider en administratief medewerker noodzakelijk.

Volledig vacaturebericht woonbegeleider

(laatst gewijzigd:5-10-2017)
Nieuws /