NIEUWE EDITIE VAN DE BLIJDE INTREDE VAN DE SINT - INSCHRIJVING
Naar jaarlijkse gewoonte wordt er opnieuw een gemeentelijke Blijde Intrede van de Sint georganiseerd. Dit jaar gaat de Blijde Intrede door op zondag 24 november, traditioneel met de aanmering aan Stalhillebrug om 13u30. Om 14u30 worden Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten dan begeleid naar het Vrijetijdscentrum. We hopen u alvast weer talrijk te mogen begroeten.

INSCHRIJVINGSMETHODE

De inschrijvingen gebeuren ook dit jaar niet meer via de scholen in het kader van een minimale administratieve belasting. De inschrijving van uw kind(eren) kan door een bezoekje aan de balies van ofwel het gemeentehuis Jabbeke ofwel Varsenare. Daar zal uw inschrijving worden geregistreerd, kan u afrekenen en krijgt u onmiddellijk de deelnamekaart(en) mee. Let wel: een deelnamekaart is nodig om toegang te krijgen tot het Sinterklaasfeest in het Vrijetijdscentrum.

De inschrijvingsperiode loopt van 21 oktober tot en met 17 november. Op de dag zelf kunnen geen toegangskaarten meer worden gekocht. Voor eventuele aanvullende inlichtingen, kunt u contact opnemen via 050/81 01 54.(laatst gewijzigd:12-11-2019)
Activiteiten /