INSCHRIJVINGEN SPEELKRIEBELS ZOMERVAKANTIE 2017 - MAAND JULI
De inschrijvingen voor de zomervakantie 2017 voor de maand juli lopen van 20 mei tot en met 29 mei 2017. Gedurende die periode worden inschrijvingen verwerkt volgens het voorrangsbeleid, vermeld in het huishoudelijk reglement.

HOE INSCHRIJVEN?

Inschrijven kan door het formulier onderaan deze pagina volledig in te vullen en door te sturen naar de dienst buitenschoolse kinderopvang. In elke opvanglocatie of op het kantoor van de dienst kinderopvang (Caverstraat 16) kunt u een inschrijvingsformulier opvragen. Deze dienen persoonlijk te worden afgegeven in de dienst buitenschoolse kinderopvang.

Gelieve rekening te houden met volgende wijzgingen in het huishoudelijk reglement voor de buitenschoolse kinderopvang:

Annulaties dienen minimaal 7 dagen op voorhand doorgegeven te worden via ibo@jabbeke.be. Bij een laattijdige opzegging zal een annulatietarief van 50% worden aangerekend. Wie zonder verwittigen niet komt opdagen, betaalt een toeslag van 100%. In beide gevallen is een korting (sociaal tarief, personeelstarief, meerdere kinderen,…) niet meer mogelijk.

Tijdens de vakantiewerking wordt volgend tarief toegepast:
  • minder dan 3u opvang: 4,20 €
  • tussen 3 en 6u opvang: 5,50 €
  • vanaf 6u opvang: 11,00 €

OPGELET

  • De inschrijving van uw kind(eren) wordt pas verwerkt nadat u een mailbevestiging voor ontvangst is toegestuurd door onze dienst. Dit is geen inschrijvingsbevestiging voor de vakantie. Indien u binnen twee werkdagen geen bevestigingsmail van onze dienst ontvangt, betekent dit dat er iets is misgelopen: u doet er dan goed aan om binnen de inschrijvingsperiode de dienst te contacteren en het inschrijvingsformulier opnieuw door te sturen op het e-mailadres ibo@jabbeke.be
  • De vakantieopvang gaat door in de opvanglocatie van Varsenare en Jabbeke.
  • Gelieve alle contactgegevens in te vullen!
  • Gelieve er rekening mee te houden dat annulaties bij voorkeur via e-mail naar ibo@jabbeke.be doorgegeven worden. Annuleren kan tot 7 kalenderdagen op voorhand. Indien er niet tijdig wordt geannuleerd, wordt er een annulatietarief aangerekend.

INSCHRIJVINGSFORMULIER ZOMERVAKANTIE 2017

Meer informatie gewenst?

Neem gerust contact op met de dienst Buitenschoolse Kinderopvang, Caverstraat 16 te 8490 Jabbeke.
050/81 34 43
ibo@jabbeke.be.(laatst gewijzigd:19-5-2017)
Nieuws /