SPEELKRIEBELS ZOEKT KANDIDAAT-MONITOREN EN -HOOFDMONITOREN
De gemeente Jabbeke is steeds op zoek naar enthousiaste animatoren en hoofdanimatoren voor de vakantiewerking Speelkriebels, zowel voor in de paasvakantie als in de zomervakantie.

ANIMATOR VERSUS HOOFDANIMATOR SPEELKRIEBELS


ANIMATOR


Heb je zin om voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar activiteiten te organiseren en hen te begeleiden in hun vrij spel? Werk je graag met kinderen? Ben je minimum 16 jaar? Ben je minimum 1 week vrij in de paas- of zomervakantie? Schrijf je dan snel in via dit formulier paasvakantie en/of dit formulier zomervakantie!! (De animator werkt onder het statuut van vrijwilliger.)

HOOFDANIMATOR SPEELKRIEBELS


Neem je graag meer verantwoordelijkheid? Wil je graag leiding geven en ondersteuning bieden aan animatoren? Ben je minimum 18 jaar? Ben je in de zomervakantie minimum 1 maand vrij? Ben je in het bezit van een diploma goedgekeurd door Kind en Gezin of je hebt twee jaar met vrucht beëindigd in een richting goedgekeurd door Kind en Gezin? Schrijf je dan snel in via onderstaande link! (De hoofdanimator werkt in de paasvakantie onder het statuut van vrijwilliger. In de zomervakantie krijgt de hoofdanimator het statuut van jobstudent). Je kandidaat stellen kan via dit formulier.

Meer inlichtingen gewenst? Dienst Buitenschoolse Kinderopvang, Caverstraat 16 te 8490 Jabbeke - 050/81 01 72 - ibo@jabbeke.be.(laatst gewijzigd:5-2-2020)
Nieuws /