NIEUWE HUISARTSENWACHTDIENST NOORD WEST-VLAANDEREN
Vanaf het weekend van 14 oktober 2016 opent de nieuwe huisartsenwachtdienst Noord West-Vlaanderen (1733) de deuren op 2 nieuwe locaties en met uitgebreide openingsuren:

  • Huisartsenwachtpost Brugge, spoedgevallen campus AZ Sint-Jan, Ruddershove Brugge
    • weekend: open van vrijdagavond 19u tot maandagochtend 8u
    • feestdag: open van de avond vóór de feestdag 19u tot de ochtend ná de feestdag 8u
  • Huisartsenwachtpost Knokke, spoedgevallen campus AZ Zeno, Graaf Jansdijk Knokke
    • zaterdag, zondag en feestdag: open van 8u tot 21u

In de huisartsenwachtpost kan u terecht voor medische problemen. U krijgt er kwaliteitsvol advies en een correcte medische behandeling. U kan er op raadpleging komen, ook zonder telefonische afspraak. Tijdens weekends en feestdagen staat de huisartsenwachtdienst ter beschikking van al wie woont of verblijft in Brugge, Damme, Jabbeke, Oostkamp, De Haan, Blankenberge, Knokke-Heist, Zuienkerke en Zedelgem.

Huisbezoeken zijn voorbehouden voor patiënten in rusthuizen of instellingen, palliatieve patiënten en patiënten die zich onmogelijk kunnen verplaatsen,...

Op weekavonden en -nachten kan u de huisarts van wacht telefonisch bereiken via het centraal oproepnummer 1733.

Uw huisarts ontvangt steeds het medisch verslag van uw raadpleging of huisbezoek tijdens de wachtdienst. De wachtdienst dient niet voor het voorschrijven van chronische medicatie of het behandelen van chronische medische problemen. Ook het voorschrijven van niet dringende attesten zoals sportgeschiktheids-, gezondheids- of andere attesten behoort niet tot de taken van de wachtdienst.(laatst gewijzigd:12-9-2016)
Nieuws /