ZOMEROMMETJES IN DE KASTEELBOSSEN
Ontdek de Kasteelbossen ten zuidwesten van Brugge op grondgebied van Sint-Andries, Sint-Michiels, Zedelgem en Jabbeke. Deze zomer kan je deze groene boscluster bezoeken aan de hand van drie leuke ommetjes, inclusief gratis toegang tot het Kasteel van Loppem en de doolhof bij het kasteel. Actie geldig tot 16 oktober 2016. Vraag je gratis kaartjes en toegangsbonnen aan via www.kasteelbossen.be. Of kom langs op het gemeentehuis waar je aan de onthaalbalie ook een exemplaar van dit zomerpakket kan verkrijgen.

Deze zomer bent u uitgenodigd om deze groene long te ontdekken aan de hand van gezinsvriendelijke ommetjes. Met de bons kan je bovendien met het gezin een gratis bezoek brengen aan het Kasteel van Loppem en aan de doolhof die bij het kasteel hoort.

Ten zuidwesten van Brugge, op het grondgebied van Sint-Andries, Sint- Michiels, Zedelgem en Jabbeke liggen de Kasteelbossen. Deze grote boscluster is de grootste groene long in deze stedelijke omgeving. Hij bestaat uit de stedelijke groendomeinen Beisbroek, Tudor, Foreest, het provinciedomein Tillegembos, Vloethemveld, Magdalenagoed en de bossen rond het Kasteel van Loppem, de abdij Zevenkerken en op het grondgebied van Jabbeke. Het is een aangename plek om te ontspannen.

De stad Brugge, de gemeenten Zedelgem en Jabbeke, de provincie West-Vlaanderen, de Vlaamse Landmaatschappij, Westtoer, het Agentschap Natuur en Bos, het Regionaal Landschap Houtland en de Bosgroep Houtland willen samen van de Kasteelbossen een mooi en aantrekkelijk geheel maken dat bezoekers en inwoners uitnodigt om het te ontdekken.

meer info(laatst gewijzigd:25-7-2016)
Nieuws /