OPNIEUW TECHNIEKACADEMIE VANAF 8 SEPTEMBER SEPTEMBER
Tussen 19 september en 12 december 2018 zullen in de gemeente opnieuw 12 workshops georganiseerd worden voor kinderen uit het 5e en 6e leerjaar. Dit is in het kader van de Techniekacademie Jabbeke, een initiatief van Hogeschool VIVES en het gemeentebestuur met de steun van de provincie West-Vlaanderen.

Dit initiatief wil kinderen op een onderzoekende wijze laten kennis maken met techniek en technologie, en is een groot succes.

Via 12 concrete workshops worden kinderen op een unieke manier in contact gebracht met : chemie/voeding, hout, metaal/kunststof, elektriciteit, elektronica, informatica/robotica. Er is begeleiding door 2 techniekmentoren. Ook een actief bedrijfsbezoek in de gemeente is voorzien en een diploma-uitreiking op het einde.

INSCHRIJVEN


Inschrijven kan vanaf 8 september, je aanmelden (interesse laten blijken) kan nu reeds via www.techniekacademie-jabbeke.be. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 per groep. De deelnameprijs bedraagt €70, materiaal en verzekering inbegrepen, en er is een fiscaal attest. Voor het tweede kind van hetzelfde gezin is er €10 korting. U kan ook punten sparen via de UITpas.

Zit je dus in het vijfde of zesde leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Wil je mensen helpen en de wereld verbeteren? Kriebelt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het je aan basiskennis? Dan is de Techniekacademie Jabbeke. ideaal voor jou! In een leuke sfeer zal je heel wat opsteken. Je maakt kennis met gereedschap en materialen, je leert dat techniek vele gezichten heeft en je zal een aantal technische systemen maken.

PARTNERS


Hogeschool VIVES zoekt voor de Techniekacademie Jabbeke nog een aantal bedrijfspartners. Wie interesse heeft kan contact opnemen met sabine.poleyn@vives.be.(laatst gewijzigd:8-6-2018)
Nieuws /