INSCHRIJVEN TECHNIEKACADEMIE VANAF 2 SEPTEMBER
Zit je volgend schooljaar in het 5de of 6de leerjaar? Vind je het een uitdaging om de wereld te verbeteren en mensen te helpen? Dan is de Techniekacademie Jabbeke geknipt voor jou! In een heus technieklab ga je samen met vrienden aan de slag. Je probeert oplossingen te vinden voor problemen om je heen en je gebruikt hiervoor technisch gereedschap. Je gaat ook op bezoek naar een bedrijf in de gemeente en je krijgt je materiaal mee naar huis.

Twaalf uitdagende sessies waarin je zes concrete projectjes maakt, en één keer een bedrijf bezoekt. Alle meisjes en jongens met interesse in STEM (Science Technology Engineering Mathematics) kunnen er hun gading vinden.

De Techniekacademie wordt voor de derde maal georganiseerd door de gemeente in samenwerking met Hogeschool VIVES op woensdagnamiddag van 13u30-15u30 en dit van 13 september tot 6 december 2016

Inschrijven kan vanaf 2/09/16 op www.techniekacademie-jabbeke.be. De deelnameprijs bedraagt € 50, materiaal en verzekering inbegrepen, een fiscaal attest tot 45 % recuperatie, vanaf tweedede kind zelfde gezin € 60. Let wel: er zijn slechts twintig plaatsen.

Meer info via www.techniekacademie-jabbeke.be of via rik.hostyn@vives.be (0496 54 86 34).(laatst gewijzigd:15-8-2017)
Nieuws /