SAMEN OP WEG NAAR GOEDKOPERE GROENE ENERGIE
De provincie West-Vlaanderen heeft reeds vier maal met veel succes een groepsaankoop groen stroom en gas georganiseerd. Dit gebeurde zowel voor particulieren (met ook kansengroepen) als voor professionelen met beperkt verbruik.

In navolging van de grote succes, wenst de provincie West-Vlaanderen daarom in 2015-2016 een vijfde groepsaankoop groene stroom te organiseren.

Net zoals de vorige campagnes wordt terug samengewerkt met een consultancybedrijf, die instaat voor de organisatie van de samenaankoop en voor de afspraken met de stroomleveranciers die wensen in te tekenen.

De inschrijving in de groepsaankoop is vrijblijvend. Ieder die inschrijft, krijgt een persoonlijk resultaat en op basis daarvan beslist men of men al dan niet verandert van energieleverancier. Voor de groepsaankoop georganiseerd vanuit de provincie kunnen naast de particulieren ook bedrijven met laagspanning en een een verbruik tot 50,000 kWh elektriciteit en 100,000 kWh gas deelnemen. Uiteraard kunnen kansengroepen ook opnieuw intekenen

Vanaf 1 december 2015 start de inschrijvingsperiode via www.samengaanwegroener.be. Dan start ook de informatiecampagne.(laatst gewijzigd:14-9-2015)
Nieuws /