VEILIGHEIDSDAG VEILIG MOTORRIJDEN WEST-VLAANDEREN
Door het stijgend aantal (letsel)ongevallen met motorfietsen wordt op initiatief van de gouverneur West-Vlaanderen voor de eerste keer een "dag veilig motorrijden" georganiseerd.

Deze sensibiliseringsdag gaat door op zaterdag 9 mei 2015 met start en aankomst in het politicommisariaat PZ Vlas, Ter Doenaert, Baliestraat 3 in Kortrijk-Marke.

Tweehonderd motorrijders krijgen gratis de kans om tijdens een rit van ongeveer 60 km een tiental behendigheidsproeven af te leggen. Na de middag wordt een eindproef afgenomen bij de Kortrijkse rijschool. Elke deelnemer ontvangt uit naam van de gouverneur een provinciaal attest van deelname en uit naam van de burgemeester van Kortrijk een aandenken aan deze verkeersdag van de stad Kortrijk.

Een niet onbelangrijk deel van deze proeven gaat door in Lendelede. Dit is op en in het DOC, A. Dassonvillelaan, 8860 Lendelede.

Wil je deelnemen aan deze verkeersdag, je behendigheid met de motorfiets en je kennis van het verkeersreglement testen? Schrijf je dan nu in op veiligmotorrijdenwvl@gmail.com (vermelding van naam + voornaam, geboortedatum en -plaats en adres).(laatst gewijzigd:30-4-2015)
Nieuws /