BROCHURE VEILIG WONEN - EEN ZAAK VAN IEDEREEN
Word je geconfronteerd met inbraak of brand? Dan heeft dat nefaste gevolgen. Zelfs slachtoffers die hier ongedeerd uit komen, kampen vaak met trauma’s. Voorkomen is beter dan genezen. Neem daarom de juiste maatregelen om dieven en vlammen geen kans te geven. De politie en de brandweer helpen je daar graag bij. Maar het is ook aan jou om van je woning een veilige plek te maken.

In deze brochure vind je een schat aan informatie over inbraak- en brandpreventie. Zo ontdek je hoe je je woning optimaal beveiligt. En bij wie je daarover hulp en advies kunt vragen. Maar hoeveel maatregelen je ook neemt, soms word je spijtig genoeg toch het slachtoffer van een inbraak of een brand. In deze brochure ontdek je wat je in zo een geval moet doen.

Deel 1 staat stil bij wat inbraakveiligheid inhoudt. In deel 2 kom je te weten wat je moet doen om de kans op een inbraak tot een minimum te beperken. Deel 3 geeft je tips hoe je een brand kan voorkomen. Deel 4 gaat dieper in op de financiële voordelen waarop je kan rekenen als je investeert in inbraak- & brandveiligheid. Deel 5 geeft je tot slot een verklarende woordenlijst mee, waarin je specifieke termen over inbraak- & brandveiligheid kan opzoeken (in de brochure aangeduid met een sterretje).

Volg je het advies op? En gebruik je de tips? Dan wordt het een stuk gemakkelijker om de zwakke punten van je huis in kaart te brengen. Én ze te beschermen. Zo bouwen we samen aan jouw veilige woning.(laatst gewijzigd:7-10-2014)
Nieuws /