RECYCLE-APP GEEFT EEN ANTWOORD OP AL UW VRAGEN

Wat zijn de openingsuren van het containerpark? Wordt PMD deze week ingezameld of volgende week? En waar kunt u terecht met gebruikte batterijen? Sinds 1 januari vindt u het antwoord gewoon op uw smartphone of tablet dankzij de app Recycle.

OPHAALKALENDER

Raadpleeg de week- en maandkalender van alle afvalophalingen in uw straat en stel herinneringen in voor een ophaling naar keuze. Zo mist u geen enkele ophaling meer.

INZAMELPUNTEN

Vind meteen de snelste weg naar alle inzamelpunten in uw buurt: containerparken, kringwinkels, inzamelpunten voor elektro en batterijen,.. Inclusief openingsuren en sluitingsdagen.

SORTEERWIJZER

Raadpleeg de sorteerregels voor de meest uiteenlopende types afval - van PMD tot elektro. Uiteraard vind je deze informatie ook nog altijd terug op de papieren afvalkalender, want naast de inzameldagen voor het huishoudelijk afval, bevat de afvalkalender ook een schat aan sorteerinformatie.

Download de app op www.ophaalkalender.be of via de Apple App Store (iOS) en de Google Play Store (Android).(laatst gewijzigd:14-12-2018)
Nieuws /