2024

Poëzie in de Tuin

Cultuurraad i.s.m. Lokaal Bestuur Jabbeke

Poëzie
in de Tuin

Activiteiten

 • START PIDT

  21 JUNI

  OPENINGSMOMENT PIDT

  Het openingsevent is er alvast eentje om niet te missen. Lokaal Bestuur Jabbeke luidt Poëzie in de Tuin in op vrijdag 21 juni om 19u in de pastorietuin te Zerkegem. Een selectie van gedichten wordt voorgesteld door actrice Rita Lommée, met muzikale bijstand door de accordeonisten van het Bredens Accordeongezelschap. Na afloop kun je nog genieten van een hapje en een drankje. Deelname is gratis.

 • WANDELEN

  19 JULI

  BEGELEIDE NATUURWANDELING

  Begeleide natuurwandeling in het Maskobos, in samenwerking met Natuurpunt Jabbeke. Jong en oud zijn welkom tijdens deze natuurwandeling mits inschrijving via reservaties.jabbeke.be (deelname gratis; opgelet: beperkt aantal deelnemers).

 • LITERAIRE AVOND

  2 AUGUSTUS

  LITERAIRE AVOND

  Op vrijdag 2 augustus om 20u voert plattelandsdichter Paul Demets graag het woord tijdens een literaire avond die doorgaat op het domein Kenny’s Paradijs. Hij draagt tijdens deze Zerkegemse zomeravond voor uit eigen werk. Deelnemen aan deze boeiende literaire avond kan mits inschrijving via https://reservaties.jabbeke.be. Achteraf wordt de aanwezigen een drankje aangeboden door de Cultuurraad.

 • EINDE PidT

  31 AUGUSTUS

  MUZIKALE SLOTACTIVITEIT

  Als afsluiter pakt de Cultuurraad op zondag 31 augustus uit met een muzikale slotactiviteit, een hapje en een drankje. Jong en oud zijn welkom tijdens mits inschrijving via reservaties.jabbeke.be.

Contact