SAVE THE DATE 24TH OF AUGUST


NACHT VAN JABBEKE
XLCUSIVE 2019

De Nacht van Jabbeke Xclusive is reeds jaren het gratis festival voor alle inwoners van Jabbeke de laatste zaterdag van augustus. Geniet van exclusieve live-optredens in een volledig ingekleed Vrijetijdscentrum, waarbij de avond wordt opgewarmd door onze house dj. Naast stijlvolle dranken en klasse snacks, kun je genieten van een afterparty waar iedereen nog maanden zal van spreken. Mis dit evenement dus niet!!

Soon to come

Soon to come

Soon to come

Soon to come

Soon to come

Soon to come

Soon to come

Soon to come

GOED OM TE WETEN

De organisatie doet er telkens alles aan om jullie een onvergetelijke Nacht aan te bieden. Dit gaat uiteraard gepaard met een aantal afspraken en veiligheidsmaatregelen. We zetten ze graag nog even op een rijtje.

TOEGANG VIA DE INKOM VRIJETIJDSCENTRUM

De enige in- en uitgang die op de Nacht van Jabbeke Xclusive wordt toegestaan in gebruik is de hoofdingang van het gemeente- lijke Vrijetijdscentrum.

VEILIGHEID EN SECURITY

Om alles in een gemoedelijke sfeer te laten verlopen, wordt er beroep gedaan op een externe beveiligingsfirma. Naast de richtlijnen van de organisatie zijn hun aansturingen bindend.

GEEN EIGEN DRANK EN/OF VOEDING TOEGELATEN

Je kiest er zelf voor om deze Nacht van Jabbeke Xclusive mee te maken. Dit betekent ook dat je geen eigen drank en voeding mee naar binnen neemt. Bij de toegangscontrole zullen gevonden zaken in deze categorie worden weerhouden.

#NACHTVANJABBEKE

Make some buzz!! Post op de sociale media en gebruik vanaf nu de exclusieve hashtag #NACHTVANJABBEKE. Of je nu facebookt, twittert, snapchat of instagramt, laat het je vrienden weten. Misschien kom je wel te voorschijn op de livewall.

CONTACTEER ONS

Heb je nog een vraag of wil je wat meer informatie over het verloop van de avond? Aarzel dan niet om ons te contacteren. De organisatie probeert je zo snel als mogelijk van antwoord te dienen.