SAVE THE DATE 28TH OF AUGUST


LES TRUTTES - GRANT - DJ SVEN ORNELIS - REGI


NACHT VAN JABBEKE
XLCUSIVE 2021 DE FOUTE EDITIE

De Nacht van Jabbeke Xclusive is reeds jaren het gratis festival voor alle inwoners van Jabbeke de laatste zaterdag van augustus. Geniet van exclusieve live-optredens aan het Vrijetijdscentrum, waarbij de avond wordt opgewarmd door onze house dj. Mis dit evenement dus niet!! Dit jaar gaan we voor de foute editie, so be ware or be square. Hou de site in de gaten voor de geldende coronamaatregelen.

Toegang tot de Nacht van Jabbeke als massa evenement is onder volgende voorwaarden:
De bezoeker reserveert een ticket op naam via reservaties.jabbeke.be. Let wel: indien er meerdere tickets worden aangevraagd door één persoon, dient dit steeds te gebeuren op naam van de individuele bezoeker. Elke bezoeker dient dus een ticket te kunnen voorleggen ten persoonlijke titel.

Elke bezoeker dient te beschikken over een Covid Safe Ticket, dit in combinatie voor te leggen met de identiteitskaart, zodoende dat de geldigheid kan worden gecontroleerd. Het Covid Safe Ticket of papieren certificaat wordt door de bezoeker aangeboden (meer informatie via covidsafe.be). Dit zal digitaal worden gescand door de medewerkers.

Bijkomende info op http://www.jabbeke.be

TICKETS RESERVEREN

LES TRUTTES - THE PEOPLE'S PARTY (20U)

Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en ruim 20 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- en festivalcircuit. Maar Les Truttes zijn doorheen de jaren veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging, … De volgende stap was logisch: een politieke partij oprichten! In 2018 heeft het publiek zijn hart laten spreken. In een overweldigend gevoel van samenhorigheid stemden zij unaniem voor 'The People’s Party’! Een verpletterende verkiezingsoverwinning was het gevolg! In 2019 kwam Les Truttes aan de macht: The People’s Party in Power! 127 gespeelde shows, 10.164 minuten muziek, ruim 118.000 toeschouwers,... De triomf was groot! De honger is nog niet gestild! En daarom zal ook in 2020 'Het Feest' regeren!

GRANT (22U)

Een singersongwritersband met invloeden van Crowded House, David Gray, Fink, John Hiatt, Chris Whitley, Ryan Adams.. De groep ontstond in 2006 en bestaat uit Rutger Moelaert (bas), Dominiek De Groote (zang, gitaar en harmonica), Jabbekenaar Tony Somers (drums) en Tom Demeyer (piano/keys)

DJ SVEN ORNELIS (23U40)

Een foute editie van de Nacht van Jabbeke Xclusive kan uiteraard niet zonder foute muziek. Dj Sven Ornelis loodst ons in zijn gekende stijl doorheen de foute muziek van de jaren '70, '80 en '90. Mis dit unieke optreden niet!

REGI - REBEL TOUR (1u15)

Regi is al jaren hèt Belgisch topmerk als artiest, producer en DJ. Hij is een zekerheid voor alle events van enig aanzien. Van Tomorrowland tot Sportpaleis van de kust tot ‘zijn’ Limburg. Regi staat steeds garant voor party en een full house. In 2019 was Regi de meest gedraaide Belgische artiest op de radio. De voorbije jaren scoorde Regi steeds de zomerhits met o.a. “Ellie”, “Where did you go” en dit jaar nog “Summer Life”. Nu is er dé stomende clubtrack in een unieke samenwerking met Jebroer: REBEL, met als ingrediënten: Nederlandstalige rap, sterke beats en wat religieuze controverse. De single is ook exclusief terug te vinden op de huidige 2CD mix-compilatie “Regi In The Mix 2.0”. 2020 belooft nu al een grand cru jaar voor Regi te worden. Hij is misschien wel de meest verrassende artiest in het TV-muziekprogramma ‘Liefde Voor Muziek 2020’ (VTM), uitzending gepland voor de lente. Hieruit zal een nieuw solo-album vloeien met uiteraard de nodige hit-singles. Niets beter om dat alles een extra live-dimensie te geven met het nieuwe concept: de REGI REBEL TOUR 2020. Regi is ready for 2020. Are you?

GOED OM TE WETEN

De organisatie doet er telkens alles aan om jullie een onvergetelijke Nacht aan te bieden. Dit gaat uiteraard gepaard met een aantal afspraken en veiligheidsmaatregelen. We zetten ze graag nog even op een rijtje.

COVID-17

verplichte reservatie en covid safe certificaat, geen drankverkoop na 1u,...

VEILIGHEID EN SECURITY

Om alles in een gemoedelijke sfeer te laten verlopen, wordt er beroep gedaan op een externe beveiligingsfirma. Naast de richtlijnen van de organisatie zijn hun aansturingen bindend.

GEEN EIGEN DRANK EN/OF VOEDING TOEGELATEN

Je kiest er zelf voor om deze Nacht van Jabbeke Xclusive mee te maken. Dit betekent ook dat je geen eigen drank en voeding mee naar binnen neemt. Bij de toegangscontrole zullen gevonden zaken in deze categorie worden weerhouden.

#NACHTVANJABBEKE

Make some buzz!! Post op de sociale media en gebruik vanaf nu de exclusieve hashtag #NACHTVANJABBEKE. Of je nu facebookt, twittert, snapchat of instagramt, laat het je vrienden weten. Misschien kom je wel te voorschijn op de livewall.

CONTACTEER ONS

Heb je nog een vraag of wil je wat meer informatie over het verloop van de avond? Aarzel dan niet om ons te contacteren. De organisatie probeert je zo snel als mogelijk van antwoord te dienen.