SAVE THE DATE 26TH OF AUGUST


GENE THOMAS - JOHAN VEUGELERS - CHRISTOFF - CELIEN HERMANS - SVEN ORNELIS


NACHT VAN JABBEKE
XLCUSIVE 2023 VLAAMSE TOPPERS

De Nacht van Jabbeke Xclusive is reeds jaren het gratis festival de laatste zaterdag van augustus. Geniet van exclusieve live-optredens in een volledig ingekleed Vrijetijdscentrum, waarbij de avond wordt opgewarmd door onze house dj. Naast stijlvolle dranken en klasse snacks, kun je genieten van een afterparty waar iedereen nog maanden zal van spreken. Mis dit evenement dus niet!! Dit jaar gaan we voor de schlagereditie, so be ware or be square.

GENE THOMAS (20U)

In 1993 startte Gene Thomas een groepje op, Ship of Dreams, waarmee hij het poprockalbum Always on the run uitbracht. Twee jaar later, in 1995, koos Thomas, samen met Gina Blondeel, voor de commerciële dansmuziek en was X-Session een feit. Met X-Session scoorden ze verschillende eurodance-hits, zoals Say yeah, On and on en Hot shot. In 2003 begon hij aan zijn solocarrière, waarbij hij resoluut voor het Nederlands koos. In 2020 nam Thomas deel aan het zesde seizoen van het VTM-programma Liefde voor Muziek. Zijn hieruit afkomstige single Mij en m'n gitaar (een cover van Me and my guitar van Tom Dice) werd zijn grootste hit in 14 jaar. In dezelfde periode verscheen zijn driedubbele verzamelalbum Omsingeld, met daarop ook een reeks nieuwe nummers.

JOHAN VEUGELERS (21U)

Zowel in Vlaanderen als in Nederland is Johan Veugelers een graag geziene gast wiens muziek heel vaak te horen is op radio & televisie. Sinds 2014 is Johan na zijn geslaagde avontuur bij The Sunsets solo gegaan en trok hij resoluut de kaart van de feestmuziek met een hoog meezinggehalte. Gewapend met zijn accordeon maakt hij sindsdien heel wat festivals en feesttenten onveilig. Want daar staat Johan voor garant… 100% feest!

CHRISTOFF (22U)

Christoff begon zijn carrière in 1991. Op 15-jarige leeftijd nam hij deel aan de Soundmixshow met het nummer 'Voor jou' van zijn grote idool Luc Steeno. En vanaf 1995 is Christoff al niet meer weg te denken uit het Vlaamse landschap. Met zijn eerste succesvolle nummer 'Onder de Toren', wordt de hij een begrip in Vlaanderen. Christoff werd viermaal onderscheiden met een MIA in de categorie "Vlaams populair" en won tweemaal "Annes Vlaamse Muziek Awards" voor "beste mannelijke artiest-schlager". Samen met zijn zus Lindsay brachten zij ook al diverse duetten uit. Naast zijn solocarrière is Christoff sinds 2015 onderdeel van het schlagertrio Klubbb3

CELIEN HERMANS (23u)

Celien, de dochter van zangeres en TV-icoon Margriet Hermans, heeft zich de voorbije jaren ontplooid tot een volbloed entertainer met een gouden stem. Door haar deelname aan ‘De beste Singer Songwriter van Vlaanderen’ zette Celien zich op de kaart als begenadigd liedjesschrijfster. Maar ook haar passage in het afgelopen seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ ging kijkend Vlaanderen niet onopgemerkt voorbij. De nieuwe single ‘Tussen Jou En Mij' is een mooi voorbeeld van haar capaciteiten als singer-songwriter. 'Tussen Jou en Mij' is een heerlijk popnummer in een strakke productie van Nederlander Stas Swaczyna. De afgelopen zomer stond Celien met Margriet op zowat alle grote Vlaamse podia waar zij samen keer op keer het publiek betoverden met hun wervelende show. Ook dit jaar kan je Celien doorheen heel Vlaanderen terugvinden waar zij zowel solo, met live-band en met moeder Margriet de harten van het publiek verovert!

DJ SVEN ORNELIS (0u)

DJ Sven Ornelis behoeft al lang geen intro meer. Vorig jaar toverde hij in luttele minuten de Nacht van Jabbeke om tot een ongekende ambiance. Ook in de Schlagereditie mag Sven Ornelis niet ontbreken met zijn ongelimiteerde muziekkennis en gevoel voor publiek.

GOED OM TE WETEN

De organisatie doet er telkens alles aan om jullie een onvergetelijke Nacht aan te bieden. Dit gaat uiteraard gepaard met een aantal afspraken en veiligheidsmaatregelen. We zetten ze graag nog even op een rijtje.

TOEGANG VIA DE INKOM VRIJETIJDSCENTRUM

De enige in- en uitgang die op de Nacht van Jabbeke Xclusive wordt toegestaan in gebruik is de hoofdingang van het gemeente- lijke Vrijetijdscentrum.

VEILIGHEID EN SECURITY

Om alles in een gemoedelijke sfeer te laten verlopen, wordt er beroep gedaan op een externe beveiligingsfirma. Naast de richtlijnen van de organisatie zijn hun aansturingen bindend.

GEEN EIGEN DRANK EN/OF VOEDING TOEGELATEN

Je kiest er zelf voor om deze Nacht van Jabbeke Xclusive mee te maken. Dit betekent ook dat je geen eigen drank en voeding mee naar binnen neemt. Bij de toegangscontrole zullen gevonden zaken in deze categorie worden weerhouden.

#NACHTVANJABBEKE

Make some buzz!! Post op de sociale media en gebruik vanaf nu de exclusieve hashtag #NACHTVANJABBEKE. Of je nu facebookt, twittert, snapchat of instagramt, laat het je vrienden weten. Misschien kom je wel te voorschijn op de livewall.

CONTACTEER ONS

Heb je nog een vraag of wil je wat meer informatie over het verloop van de avond? Aarzel dan niet om ons te contacteren. De organisatie probeert je zo snel als mogelijk van antwoord te dienen.